قتل فجیع پسر جوان با ۵ ضربه چاقو کولیک نوزاد هیچ دارویی ندارد | مصرف این دارو برای زیر ۲ ساله‌ها احتمال مرک را افزایش می‌دهد هشدار اورژآنس کشور درباره افزایش ۴۶ درصدی غرق‌شدگی‌ها ساخت ۷ هزار مدرسه در دوره رئیس جمهور شهید ابتکار جالب قاضی جنایی برای انتقال جسدی که دفن شده بود قتل دلخراش پسر جوان با قیچی آرایشگری معدوم سازی بیش از ۵ هزار قلیان در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد کشف ۴۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال شمش طلا در هنگ مرزی تایباد (۶ خرداد ۱۴۰۳) نشت گاز و انفجار منزل مسکونی ۲ مصدوم بر جای گذاشت+تصاویر تیراندازی در کازرون ۵ مجروح برجای گذاشت (۶ خرداد ۱۴۰۳) دستگیری ۲ مامور قلابی توسط پلیس مشهد دلایل احساس سردی پا در فصل‌های گرم سال چیست؟ پلمب کارگاه آب‌میوه تقلبی | مردم به کد ده‌رقمی استاندارد توجه کنند کشف محموله ۴۱ کیلوگرمی موادمخدر در شهرستان رشتخوار راهنمای جامع رزرو هتل‌های و هتل‌آپارتمان در مشهد بیماران دیابتی عسل مصرف کنند جان‌باختن ۶۱ نفر بر اثر حوادث جوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ جویدن ناخن یک اختلال وسواسی است که باید درمان شود
سرخط خبرها

انسولین فقط با کارت ملی بیمار عرضه می‌شود

  • کد خبر: ۵۲۰۹۵
  • ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۸
انسولین فقط با کارت ملی بیمار عرضه می‌شود
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، با اشاره به عرضه انسولین با ثبت کد ملی بیمار به همراه UID دارو در سامانه تی تک، گفت: با این روش دارو تنها در اختیار بیمار قرار می گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، سید حیدر محمدی، علت کمبود انسولین را مشکل تولیدکننده داخلی در تأمین ماده اولیه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر مواد اولیه تأمین و دارو در حال تولید است، همچنین مجوز واردات حجم زیادی انسولین قلمی صادر شده و گره اصلی آن انتقال ارز است که در صورت حل این مشکل، با واردات این حجم انسولین، کمبود‌ها در این زمینه نیز رفع خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین با برند اصلی تولید انسولین قلمی توافق‌هایی صورت گرفته است که بزودی در تأمین این نوع انسولین مشکلی پیش رو نخواهیم داشت.

به گفته مدیرکل دارویی سازمان غذا و دارو، چند شرکت تولید داخل نیز به حوزه تولید انسولین قلمی وارد خواهند شد که در صورت تحقق این مهم، وابستگی به واردات و مشکلات تأمین این داروی حیاتی تا حدود زیادی حل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: به منظور پیشگیری از نشت انسولین به بازار آزاد و به تبع آن جلوگیری از قاچاق معکوس این دارو به کشور‌های همسایه، داروخانه‌های سراسر کشور ملزم به ثبت کد ملی بیمار به همراه UID دارو در سامانه تی تک شده‌اند که خروج دارو از سیستم را به حداقل می‌رساند.

محمدی با تاکید بر اینکه ثبت کد ملی بیمار به همراه UID در سامانه تیتک درمورد برخی از دارو‌ها از قبیل رمدسیویر، فاویپیراویر و دوسلیزومپ (اکتمرا) نیز صورت گرفته است، تصریح کرد: پس از اجرای این روش، مصرف این دارو‌ها تا حد قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرد.

وی با تاکید بر اینکه قیمت انسولین در داخل یک پنجم قیمت در کشور‌های همسایه است و قبلاً افراد سودجو با مراجعه به داروخانه آن را به راحتی تهیه و قاچاق می‌کردند، گفت: با اجرای این روش، در صورتی که تعداد داروی توزیع شده با داروی عرضه شده به بیمار، مغایرت داشته باشد، سهمیه انسولین متخلفان قطع خواهد شد.

به گفته محمدی، ثبت کد ملی بیمار به همراه UID در مورد داروی ivig نیز به زودی اجرایی خواهد شد.
 
 
منبع:مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->